Rólunk

Az OPTEN több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai gazdasági és céginformációs szolgáltatások területén, elkötelezve magát az üzleti transzparencia és a megbízható, hiteles vállalati adatok nyújtása mellett. Mint piacvezető* céginformációs szolgáltató, célunk, hogy ügyfeleinket pontos és naprakész adatokkal támogassuk döntéseik megalapozásában, ezzel elősegítve vállalkozásaik sikerét és növekedését.

Az ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) szempontok az utóbbi években egyre fontosabbá váltak a vállalatok életében, hiszen ezek a tényezők közvetlenül befolyásolják a vállalatok hosszú távú fenntarthatóságát és társadalmi felelősségvállalását. Az ESG kritériumok integrálása nem csupán a környezettudatos és társadalmilag felelős működést segítik elő, hanem hozzájárulnak a vállalatok piaci versenyképességének és pozitív megítélésének erősítéséhez is.

Az OPTEN, válaszul a piaci igényekre és a fenntartható gazdasági elvárásokra, kifejlesztette saját ESG szolgáltatásait. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják az ESG riportok, indexek és termékek készítését, amelyek célja, hogy segítséget nyújtsanak ügyfeleinknek ESG teljesítményük javításában, valamint a fenntarthatósági célok elérésében, a lehető legalacsonyabb idő és költségráfordítással.

*https://www.opten.hu/az-opten-kft-magyarorszag-piacvezeto-ceginformacios-szolgaltatoja

green_arrow icon_sajtoszoba icon_szakertoanyagok icon_rendezveny 068F9F3D-91EC-4685-AFFB-DB791BD6AEA3 1864B0DD-E101-49CD-8C12-33B4222BE297 48A584F0-91DD-4F7A-B131-FE308D77D0C1